Wij bieden een oplossing voor elke tuinwens />

VEH in een notendop

Slim op maat

Slim op maat

Kwaliteit begint vanbinnen

Kwaliteit begint vanbinnen

Vertrouw op onze eigen plaatsers

Vertrouw op onze eigen plaatsers

Binnen- en buitenexpo

Binnen- en buitenexpo

Ontdek wat VEH voor u kan betekenen

Alle maatwerk is mogelijk

Van prieel tot tuinscherm, van terras tot carport, garage of tuinhuis

Bij onze houthandel selecteert u niet willekeurig een kant-en-klare houtconstructie uit een cataloog of gaat u niet voor compleet - en eerder prijzig - maatwerk. Wij gaan voor de gulden middenweg: slim op maat. We starten bij een bestaand basismodel, dat we volledig binnen de mogelijkheden van het product en naar uw smaak en stijl kunnen aanpassen. Op die manier kunt u bij ons terecht voor constructies zoals houten poorten, carports of tuinhuizen. Ook terrasplanken in composiet bieden wij u aan.

Onze specialiteiten

WIJ BESCHIKKEN OVER EEN TOONZAAL VAN 1000 VIERKANTE METER

U kunt bij ons terecht voor de aankleding van uw tuin. Wij beschikken over diverse materialen zoals hout, metaal en composiet die u kunt gebruiken voor constructies of houten terrasplanken. Ontdek ons ruime aanbod in de winkel of online, doe inspiratie op en laat ons weten wat uw wensen zijn. Onze medewerkers bekijken vervolgens met u de mogelijkheden. Kom alles te weten over ons en begrijp waarom wij de tuinhouthandel zijn die u nodig heeft.

Blijf op de hoogte van al onze nieuwtjes

Bent u op zoek naar meubels of andere artikelen waarmee u uw tuin kunt inkleden? Bij onze houthandel VEH vindt u alles wat u zoekt. Kom langs en ontdek ons ruime aanbod aan tuinproducten, waaronder terraskasten en nog veel meer. Wie niet meteen in omgeving woont, kan ook steeds terecht in onze webshop.

Ons vakmanschap

Onze specialiteiten

Wij beschikken over een toonzaal van 1000 vierkante meter

Voor uw ganse tuin zorgen wij voor de aankleding in hout, metaal, composiet ... Ontdek ons ruime aanbod, raak geïnspireerd en laat ons uw wensen weten. Wij bekijken samen met u de mogelijkheden

“Wij hebben een ceder tuinberging geplaatst met luifel waar onze nieuwe lounge set staat te pronken. Bedankt VEH, om dit project van a tot z tot in de puntjes te verzorgen. Wij zijn zeer tevreden over de professionele aanpak en de hoge afwerking.”

Altijd op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en laat u inspireren