Houten poorten bieden privacy én veiligheid


Terug naar overzicht

17-05-2019
Auteur: V.E.H. Tuinprojecten

Houten poorten bieden privacy én veiligheid

Je wil een robuuste toegangspoort die bestand is tegen weer en wind én tegen ongewenste bezoekers. Je wil een poort die makkelijk te bedienen is en weinig onderhoud vergt. Je wenst een poort die bij de stijl van je woning past. Dan ga je best voor een houten toegangspoort.

De voornaamste redenen dat mensen kiezen voor tuinpoorten en tuinomheiningen zijn privacy en veiligheid. Inkijk in huis vermijd je gemakkelijk met gordijnen, maar nieuwsgierige blikken op je tuin zijn iets moeilijker te verhinderen. Een toegangspoort kan al veel doen. Bovendien draagt zo’n poort ook aanzienlijk bij tot het veiligheidsgevoel. Niemand kan zomaar jouw domein betreden. Ook wanneer je kleine kinderen of huisdieren hebt, kan zo’n poort handig zijn. Zo ben je namelijk zeker dat ze niet zomaar op straat zullen lopen.

Duurzame houten poorten

Een toegangspoort scoort niet enkel goed op functioneel vlak, ook esthetisch gezien mag ze er best zijn. Een houten poort straalt warmte uit en blendt perfect met de groene omgeving van je tuin. Bij VEH kiezen ze voor duurzame houtsoorten uit klasse I. Die vergen namelijk weinig onderhoud en blijven er na jaren nog steeds fantastisch uitzien.

Automatisch open en dicht

Er bestaan verschillende tuinomheiningen, alsook tuinpoorten. Uiteraard wil je dat beide mooi bij elkaar passen en goed op elkaar aansluiten. De poort moet bovendien ook matchen met de stijl van je woning. De houten toegangspoorten kan je overigens ook automatiseren met een motor. Ze gaan met één druk op de afstandsbediening open of dicht. Je kan kiezen tussen poorten die openklappen of voor schuifpoorten.

Houten landschapspoorten

Wist je dat je bij VEH ook houten landschapspoorten kunt verkrijgen? Hier gelden dezelfde regels: deze poorten vormen de perfecte afsluiting van je weiland. We kiezen hier resoluut voor tropisch hardhout klasse I, omdat dit nu eenmaal het sterkste hout is en bovendien uitermate bestand is tegen weer en wind. Standaard bedraagt de hoogte over het algemeen 1,20 meter, maar andere hoogtes zijn absoluut mogelijk. Nog een pluspunt: je geniet 30 jaar garantie op deze poorten.

Graag een poort volledig naar jouw wens? Vertel ons jouw voorkeuren, wij maken graag tijd voor jou. Contacteer ons vrijblijvend op +32 (0)55 20 73 80 of info@veh.be, of kom langs in onze toonzaal!

PS: Wist je dat je bij VEH ook terrassen en tuinhuizen kan vinden? In onze ruime binnen- en buitentoonzaal van respectievelijk 1.000 en 5.000 m2 zijn alle courante modellen tentoongesteld. Bij ons hoef je niet te kopen uit een cataloog, je maakt je keuze nadat je de gebruikte materialen en de constructie hebt kunnen zien, voelen en goedkeuren. Kom gerust langs om een kijkje te nemen.

Altijd op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en laat u inspireren