Kies voor een houten poort op maat


Terug naar overzicht

07-06-2019
Auteur: V.E.H. Tuinprojecten

Kies voor een houten poort op maat

Scherm je je huis en tuin graag veilig af? Wil je toch iets klassevoller dan een simpel hek? Ga dan voor een houten toegangspoort. Veiligheid én privacy verzekerd!

Een enkele poort of een dubbele poort, aan jou de keuze. Afhankelijk van de vrije ruimte en jouw voorkeur kan je beide vinden bij VEH. Je vindt er toegangspoorten met verschillende breedtes en hoogtes. Tot 2 meter breed en 5 meter hoog bieden we een poort op maat van jouw voorkeuren.

Houten poorten

Ook de houtsoort is afhankelijk van wat jij verkiest. Padoek is de meest gangbare keuze voor houten poorten. Het is heel hard en duurzaam hout, waardoor het zich uitstekend leent voor poorten. Bovendien is deze houtsoort onderhoudsvrij, wat het voor jou wel heel gemakkelijk maakt. Een poort uit padoek herken je aan de rode schijn. Die vervaagt na een tijdje naar een iets grijzere tint. Verder bieden we ook nog poorten aan in iroko en afrormosia. Beide houtsoorten vergen geen onderhoud en zullen na verloop van tijd ook een grijzere look krijgen.

Weet je perfect welke houten poort je wil? Of eigenlijk nog geen flauw idee? Geen zorg, kom gewoon langs in onze toonzaal. We helpen je er graag verder!

Altijd op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en laat u inspireren