Waarom je écht een tuinhuis moet kopen


Terug naar overzicht

01-04-2019
Auteur: V.E.H. Tuinprojecten

Waarom je écht een tuinhuis moet kopen

De zomer komt eraan! Je wil in de tuin werken, het gras maaien, een fietstochtje maken, de tuinmeubelen buitenzetten … Waar berg je momenteel al deze spullen op? In de garage? In huis? Of laat je het gewoon buiten staan? Dan is het hoog tijd voor een tuinhuis!

De dagen waarop een tuinhuis een noodzakelijk kwaad was dat alleen afbreuk deed aan het uitzicht op je tuin, zijn al lang voorbij. Tegenwoordig bestaan er tuinhuizen in verschillende, mooie materialen die perfect aansluiten bij de looks van je huis. De kleur en afmeting kies je overigens ook zelf. En dan hebben we het nog niet eens over de vele voordelen gehad.

Gemakkelijk en veilig opbergen

De voornaamste reden om een tuinhuis te kopen, is de extra opbergruimte. Tuinstoelen, barbecue, grasmachine, gereedschap, bezems, fietsen en misschien zelfs speelgoed van de (klein)kinderen. De lijst is eindeloos. Alles zit achter slot en grendel. Absoluut diefstal-proof dus!

Verleng de levensduur van je materiaal

Een tuinhuis biedt niet enkel een plaats om al je spullen veilig op te bergen, tijdens de winter beschut het je materiaal ook van het gure weer. Regen, vrieskou, sneeuw en hagel kunnen heel wat schade berokkenen aan je tuinmeubels. Door ze af te schermen, gaan ze niet enkel langer mee, ze zien er ook langer mooi uit.

Nog meer mogelijkheden?

Toch niet zo veel gerief als je gedacht had? Misschien is het wel een optie om van je tuinhuis een hobbykamer te maken. Een man-cave of she-shed, zoals ze zeggen. Of een bureau. Of een gezellig hoekje om ’s avonds nog een drankje te nuttigen. Jij kiest.

10% korting tijdens feestmaand

In april bestaat VEH 25 jaar en dat willen we graag met jou vieren. Van 1 t.e.m. 30 april 2019 geniet jij van 10% korting op standaard tuinbergingen, bijgebouwen, tuinmeubelen, barbecues en parasols. Zo ben je volledig uitgerust en klaar voor de zomer!

Graag een tuinhuis volledig naar jouw wens? Kom met jouw ideeën tot bij ons, wij maken graag tijd voor jou. Contacteer ons vrijblijvend op +32 (0)55 20 73 80 of info@veh.be, of kom langs in onze toonzaal!

PS: Wist je dat je bij VEH ook terrassen en toegangspoorten kan vinden? In onze ruime binnen- en buitentoonzaal van respectievelijk 1.000 en 5.000 m2 zijn alle courante modellen tentoongesteld. Bij ons hoef je niet te kopen uit een cataloog, je maakt je keuze nadat je de gebruikte materialen en de constructie hebt kunnen zien, voelen en goedkeuren. Kom gerust langs om een kijkje te nemen.

Altijd op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en laat u inspireren