Getuigenissen


De werken zijn prima verlopen, waarbij ik met vragen altijd bij de vriendelijke mannen terecht kon.

We zijn bijzonder tevreden van het resultaat.

Nog eens bedankt voor de flexibiliteit en het mooie werk!

 

 

Mvg,

Viviane & Dirk

Ook wil ik via deze weg jullie nog eens bedanken voor de zeer goede service! Heel toffe en correcte mannen die hier prima werk hebben geleverd!

Een tevreden klant😊

Bert
Nu de werken volledig beëindigd zijn, staan wij erop om jullie hartelijk te bedanken voor de vlotte, stipte samenwerking.

Wij zijn héél tevreden over het eindresultaat, het beantwoordt volledig aan onze verwachtingen.

Maar bovenal willen we
Nu kan ik genieten van mijn terras, heel eenvoudig te dweilen, proper in een handomdraai! En…. Net op tijd af om al van het mooie weer van de voorbije dagen/weken te genieten.

Dank voor de mooie werken.

Mvg Anja
Ik wens u hierbij te bedanken voor de finale afwerking!!! In het algemeen wens ik u te bedanken voor het geleverde werk/kwaliteit en de vlotte samenwerking. VEH heeft me aangenaam verrast!!!!!

Ciao
Luc
Wij zijn zeer tevreden met het resultaat, jullie en de ploeg die deze werken hebben uitgevoerd mogen terecht fier zijn. Alles is perfect uitgevoerd en de motivatie en passie van jullie mensen voor de details zijn bijzonder. Droom = werkelijkheid :-)
Wij zijn zeer tevreden over de professionaliteit en nauwkeurigheid van uw medewerkers die bij ons het terras hebben aangelegd.

Mevr. Van der Meeren
Oudenaarde
Dag Rebecca
Bedankt om je broer en Steve te sturen. Ze waren hier tot een half uurtje geleden.
Ze hebben de deur zorgvuldig bijgeschaafd! - vriendelijke man ook!
Ik ben blij dat het probleem is opgelost! Bedankt voor je hulp!
Vriendelijke groeten
Graag wil ik jullie nogmaals bedanken voor het mooie werk dat geleverd werd door jullie en jullie teams. We zijn zeer tevreden over het eindresultaat en krijgen vaak zeer leuke en lovende reacties. Super!
Zeer professionele aanpak van begin tot einde. Klant is bij VEH nog echt koning ,alles is mogelijk!
Zeer mooi werk geleverd. Het is genieten in de pergola naast de vijver.

De Groote Rudy,Tisselt
Wij hebben een ceder tuinberging geplaatst met luifel waar onze nieuwe lounge set staat te pronken. Bedankt VEH, om dit project van a tot z tot in de puntjes te verzorgen. Wij zijn zeer tevreden over de professionele aanpak en de hoge afwerking.
Onlangs een weideafsluiting laten plaatsen door VEH. Prachtig resultaat. Bedankt voor de goede service en de mooie afwerking! Jullie hebben een zeer goed team en vakkundige plaatsers!

Altijd op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en laat u inspireren