Over Veh Outdoor Living


Veh biedt reeds meer dan 20 jaar een oplossing voor elke tuinwens: van prieel tot tuinscherm, van terras tot carport, garage of tuinhuis. Alle maatwerk is mogelijk.

Voor doe-het-zelvers en aannemers bieden wij een groot gamma aan constructiehout, zowel in tropisch hardhout (Ipe,Merbau, Padouk, Bangkirai, Afromosia, Okan, Iroko, Cumaru,..) als geïmpregneerd grenenhout, Lariks en Acasia (Robinia) het alternatief voor exotisch hardhout. Ook kunstofterrasplanken (Nomawood) en composietterrasplanken( Fiberon WPC) kunt u bij ons verkrijgen.

Bovendien beschikken wij over een toonzaal van 1000m² waarin tuinmeubelen, parasols, barbecues en allerhande accessoires (waaronder artikelen van Fatboy) te bezichtigen zijn.

Wie de tuinhuisjes, carports, tuinschermen, afsluitingen en speeltuigen van dichtbij wil bekijken op onze buitenexpo (5000m²) zal meteen overtuigd zijn van de hoge kwaliteitseisen die wij aan onze producten stellen.

Als een familiebedrijf in houthandel koppelt VEH zijn kennis en ervaring om de klant bij te staan in zijn project.

VEH beschikt over een eigen plaatsingsdienst om de constructies vakkundig te plaatsen en een goede dienst na verkoop te verzorgen.

 

Wij staan garant voor kwaliteit, originaliteit en vakmanschap!

Altijd op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en laat u inspireren