Carport plaatsen


Slim op maat

Slim op maat

Kwaliteit begint vanbinnen

Kwaliteit begint vanbinnen

Vertrouw op onze eigen plaatsers

Vertrouw op onze eigen plaatsers

Binnen- en buitenexpo

Binnen- en buitenexpo

Wilt u graag een carport plaatsen om uw auto te beschermen tegen alle weersomstandigheden? V.E.H. is dé houthandel in Ronse waar u terecht kunt voor alle houtproducten om uw carport mee te bouwen. U kunt ervoor kiezen om het hout bij ons te kopen en uw project zelf uit te werken of u kunt opteren voor het laten plaatsen van uw carport door onze professionals. Bespreek uw wensen met onze medewerkers en wij vormen het om tot een geslaagd eindtotaal.

Voor het beschermen van uw auto een carport plaatsen met hout van bij ons

Ongeacht of u graag een landelijke carport wilt of een carport in een andere stijl die vervaardigd is uit hout, bij ons vindt u de nodige materialen om een afdak te plaatsen waarmee u uw auto beschermt. Kom langs in onze showroom en maak een keuze uit onze brede houtselectie. Een carport hoeft geen obstakel te zijn en kan net een mooie meerwaarde en stijlvolle toevoeging aan uw woning zijn die ook nog eens een hoge functionaliteit heeft. Laat u bijstaan met de kennis en expertise die wij u als houthandel met plezier geven. Lees gerust ook de getuigenissen van vorige klanten en raak overtuigd van de kwaliteit die wij leveren, in zowel onze uitvoeringen als onze service.

Schakel ons in voor een carport op maat

Wij plaatsen uw carport met veel plezier op maat van uw verlangens. Ook een terrasoverkapping heeft een gelijkaardige opbouw en verwezenlijken wij voor u. Wij staan steeds paraat met ervaring en een professionele vakkundigheid. Vraag gerust meer informatie door het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen naar info@veh.be of ons te bellen op het nummer+32 (0)55/20.73.80. Wij staan u graag bij.

Altijd op de hoogte

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en laat u inspireren